čtvrtek 25. března 2021

Bedwetting jako životní styl ?...

 Ahoj všichni příznivci mokrých her a hrátek a všeho s pissingem souvísejícím.

V minulé teorii ZDE link : jsme probrali Bedwetting a jaký je realný vedle toho,co nám ukazuje porno a že rozdíly jsou značné.Dneska si povíme,zda může být tahle hřejivá,lechtivá a strašně hodně mokrá záliba i životní styl.

Do jisté míry si troufám říct ,že ano.Sám se pozoruji v tom,že co žiju s Leilou,tou největší pissingovou princeznou v ČR a SK,tak mě dosti její záliba a zvrhlost ovlivnuje.A to pozitivně.Posledních pár dní jsem bedwetting a úlevu v posteli začlenil do běžné noci a musím říct,že není nic lepšího ,než se jen tak beztarostně počůrat třeba 3x během noci do trenek a do postele,užívat si to obrovské horké mokro co se rozléva mezi nohama a takto usnout .Tolik ušetřeného času a tolik ušetřené prosplachované vody......

Sice je postel pořád mokrá a žlutá ale to k tomuto životnímu stylu patří.V zahraničí je to k vidění u mnoha pissingem ovlivněných párů také.Prostě mají mokrou žlutou postel od čůrání.Užívaji si to oba. A je fakt,že Leila ,když je horko,tak si to užívá semnou a to naplno.Celé léto vycházely na tomto blogu povídky ,které si doporučuji přečíst o tom,čeho je ta moje dračice nejdražší schopná.Leila si na to tak zvykla,že už ji ani crkot chcanek tryskající do postele nevzbudí,když spí vedle mě,akorát se bůhvi proč :o automaticky přitulí ještě víc ke mě. Než jsem tohle nevinně vzhlížející černovlasé děvče poznal a změnila mi život.Má postel byla vonět Lanzou .Ted už ne :o.

Škoda,že v ČR i SK je to pořád pro mnohé lidi nepřípustná čunárnička,ale věřím,že se to změní co nevidět.Tabuizace různorodých hrátek klesá.


Patrik.

Žádné komentáře:

Okomentovat