čtvrtek 25. června 2020

Co se mi líbí na Bedwettingu.....

Bedwetting a proč je tak fajn?


Bedwetting - počůrávání se do postele,co je na tom tak fajn?Proč to tolik lidí provozuje at už sami či s partnerem?

Je tam několik složek toho proč je to tak skvělé.
Tím prvním je neuvěřitelně erotický pocit toho,když děláte něco zakázaného a když už, tak pořádně.
Na tak posvátnem místě jako jsou lože samé,vy provádíte něco,co vám jiní, celý život vštěpují do mysli,že je lepší provádět na wc. 
Počůrat se v posteli přináší nádherný,lechtivý a slastny pocit,kdy se pod vámi rozlévá horká,hřejivá,tekutina,pod vaším pozadím cítíte to obrovské mokro a teplo zároven,hřeje vás to na intimních partiích,dráždí vás vaše mokré spodní prádlo .Je těžké toto popsat někomu kdo nezkusil,či jej to dokonce vůbec ani zkusit neláká.
Mnoho partnerů a bedwetterů vtom klidně i spí do rána,protože ačkoliv by se mohlo mnoho konzervativních ozvat,pořád to je z hygienického hlediska jen rozlitá sterilní tekutina v lůžku.A tak posvátnost lože samé,ani nepříjde o punc čistého místa na spánek i lásku.Vždyt stačí jen ochránit matraci,třeba latexovým prostěradlem na které date 2 hrubší deky a na to samotné svrchní prostěradlo.V úplné louží spát nikdo nechce,proto ty deky :o . 
Že je to příjemné a erotizující už víme,ale co i praktické využití? Ano jedno je,jistě se vám všem někdy stalo,že jste se vzbudili ve 3 ráno v noci a strašně moc,se vám chtělo.A vy to jen pustíte pod sebe a znovu usnete zatímco si užíváte ten nával příjemného tepla a mokra pod vámi.
Ale pro mnohé z vás bude nejspíše strop to,že se vyčůráte partnerovi ve sprše na přirození místo oralní předehry.Tak to je a bude.Český národ je prostě od počátku silně konzervativní.
Já a moje snoubenka bedwetting provozujeme tak,že si klekne nad mou chloubu a plným proudem zmáčí své kalhotky i mě samého.To je panečku rozkoš slovy nepopsatelná.

Žádné komentáře:

Okomentovat