čtvrtek 25. června 2020

Pissing,Wetting,zlatý déšt,vodní sporty.....

Pissing,Wetting,Zlatý déšt,Vodní sporty.....


A mnoho dalších názvů,avšak vždy se stejným významem.
Hrátký s močí,mokré hrátky,čůrací hrátky ,to všechno spadá do kategorie pissingových  erotických aktivit,kde hlavní podstata vzrušení je v pocitu mokra,hřejivých pocitů a prohloubení absolutní důvěry mezi partnery.
Mezi nejzákladnější  hrátky tohoto typu se řadí partnerský pissing,kdy partner čurá na partnerku či naopak,vzájemně se vypíjejí přímo od zdroje,či se počůrávají třeba v rámci předehry.
Pak následují velmi specifické subkategorie těchto hrátek jako například Wetting,což je počůrávaní do spodního přádla,do kalhot ,sukní,legín apodobně.Dále Bedwetting,to už je hodně ,,hard,, forma těchto hrátek a zahrnuje čůrání v posteli,spaní v mokré louži,a mazlení v tomto mokru.Toto už vyžaduje opravdovou chut být trošku čuně,protože  mokro v lůžku nemusí být vždy každému příjemné a také to nemusí všem vonět zrovna eroticky,ráno po akci.O pracnosti následné likvidace stop a praní ani nemluvě.
Pissing Drinking se označuje vypíjení moči partnera,zde se už vyžaduje,naprostá důvěra v druhého,jeho oddanost i lásku,rozhodně to není něco,co chcete dělat s krátkodobou známostí či snad se ženou takříkajíc na jednu noc.Ačkoliv je lékařsky prokázáno,že tyto hrátky nejsou škodlivé,moč je absolutně naprosto sterilní,je na ní postavená alternativní medicina Urinoterapie,Tak určitě s močením před někým ,na někoho či dokonce do někoho,se váže také jisté  ponížení a proto takové hrátky by měly zůstat za dveřmi obydlí dlouhodobých partnerů se stoprocentní důvěrou.A pánové,určitě nevypíjejte partnerku, která bere hormonalní antikoncepci,to vašemu tělu rozhodně neprospěje :o .
Nejnevinnější formou pissingu je nejspíš samotný wetting,mnoho můžů vzrušuje,vidět jak se jeho partnerka počůrává a mnohdy je to tak i v opačném gardu.I pro ně samotné,to může být příjemné,horké prameny rozlévajíc se v kalhotkách,v jeansech,pryštící po nohou,je přesně ten důvod,proč tomuto někdo holduje.A není těžké přiznat,že holka čůrající do jeansů,je proste sexy a roztomilá at chceme či ne.
V japonsku existuje obrovská kultůra pro tyto hrátky respektive wetting a jedná se o tzv. Omorashi,kdy tyto jedince vzrušuje,samotné počůrání se,pocit z plného moč.měchýře a samotné zadržování až do....ano do počůrání-se .
At tak či jinak,tyto hrátky rozhodně nejsou pro konzervy,Je to prostě erotika,avšak pořád máme v hlavě hlas společenského přesvědčení,že dospělí se už nepočůrávají.Pokud by některé z vás snad trápilo,že vás tyto mokré hry vzrušují,líbí se vám ale zároven pohoršují,Vězte,že tohle je jen ,,sranda,,. Pro opravdové čuně, jsou tu hrátky jiné,scat,zvracení do úst partnera,plivání do obličeje či také bičování až do krve v rámci BDSM.
Takže nevažte se,odvažte se.

Žádné komentáře:

Okomentovat