středa 17. listopadu 2021

Proč Leila začala natáčet videa na Pornhub ? (Teorie)

 Zdravím všechny čtenáře tohoto blogu.Dneska bychom si řekli ,proč moje milovaná polovička,začala natáčet pissingové klipy pro výše zmíněný server.

Jak jistě z blogu víte,baví nás mokré hrátky,vodní sporty,prostě počůrávání se.Wetting je v u mužů v oblibě posledních 15 let a pamatuji si,v ranném věku,když přišel první internet,na první povídky přeložené do češtiny a první malinké fotky počůraných slečen.Omorashi však začlo v Japonsku.A v česku se posledních 30 let pomalinku prosazuje.Ale je to velmi pomalý proces.Nicméně,když jsem takové videa hledal,at už sám,nebo s Leilou,pomalu jsme zjištovali fakt,že videí,jak se holka počůrá do kalhotek nebo i kalhot jsou stovky tisíc a co se čůrání v posteli týče,jen pár tisíc navíc většina dnes placených.Bohužel jen velmi malé procento videí s počůráváním je skutečný a nefalšovaný real.A muže už dávno nebaví,koukat na ,,vytuněné,, herečky,jak si stoupnou v hotelové koupelně a tam se za zvuku smyslné hudby pomalu počůrá do džínek a dbá se,aby chcaní krásně kreslilo na nohou vzory.Kdepak. Dneska je velmi oblíbený real a natvrdo.Amatérství a nehraná pravda,prostě jen zachycená na video.

No a tuto mezeru na celosvětovém trhu jsme zaplnili právě mojí nádhernou a zvrhlou Leilou.

Když se totiž holka skutečně pochčije venku do kalhot.Tak proto,že to bud už nechce držet,nebo to neudrží a v takovém případě z ní ty chcanky crčí silným proudem a taková holka si kalhoty prochcává skrz na skrz i s kalhotkama,ponožkama a botama a vytváří po sebou louži chcanek.Horké chcanky ji tečou téměř všude po nohou,po prdeli a je to vidět a slyšet.Tak skutečně vypadá pochcaná žena.Pochcaná žena v prochcaných kalhotech a ne to umělé nafingované s pár pramínky v nohavici.A to na scéně prostě chybělo.

Totéž bedwetting.Ti kteří ho provozují realně,to není jen malý flíček pod zadečkem na prostěradle,ale jezero horkých zlatých chcanek mezi nohama,mokrý polštář,deka,a čvachtavé zvuky pod zadečkem ženy.

Dělali jsme si jednoletý průzkum a ukázalo se,že nám napsalo přes tři tisíce mužů z ČR,kteří touží zažít a vidět počůranou holku.Malému procentu to manželka splnila  alespon jednou ve vaně,většina však bud nemá odvahu se zeptat,nebo to jejich polovičku zkrátka neláká a jedná se o konzervativní češku.A v takovém případě jsou erotické videa to jediné,co mohou vidět.Smutná pravda,o konzervách ženách.Ano je to tvrdé ale je to tak.Nicméně zrovna o počůráváni se, je problém ten.že se to může mnohým ženam líbit,ty pocity,které to provází,avšak nenašly na to odvahu zkusit to.Nyní,když si zadáte do googlu Pissing Jeans  a dáte obrázky,hned na první straně se vám objeví nějaké náhledy Leily.NO NEMÁTE ZAČ !

Jen škoda,že se tak stydíte.Studuji pravidelně čísla tohoto blogu,grafy ,koláče chcete-li a tak moc dobřevím,že každý den je tu přes 200 návštěv a z 90% jsou to návštěvy z ČR z prohlížeče Chrome,ale přesto,zde raději absolutní většina tiše a na tajno konzumuje obsah,ale ani komentář nevloží. :)Nemyslete si pánové a možná pár dam... my víme,že tu jste :) 

Hezký den

Patrik a Leila.


3 komentáře:

  1. Krásná a buď šťastný že jí máš a rada to dělá

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Leilo a Patriku, moc se mi líbí vaše tvorba, je to správně syrové :-).
    Zvládne Leila bedwetting pod peřinou, jenom relxací svěrače? Tzn. bez tlačení, stimulace podbříšku apod.?
    A zkoušeli jste někdy měřit objem, kolik dokáže udržet?
    MCrack

    OdpovědětVymazat
  3. Děkujeme,nic jsme neměřili,ale kolem litru :P Jinak Díky,s tvorbou nekončíme ani v dalším roce :)

    OdpovědětVymazat