úterý 15. září 2020

Úžasná sbírka videí s počůráním (VIDEO)

 Zdravíme všechny příznivce zlatých deštů.Po delší době zde dávám další výběr topových videí,s počůravací tématikou.

1. video,je poměrně roztomilé ikdyž krátké,amatérská dívka,čeká v noci na autobus,nechce se ji svlíkat,tak si krásně prochčije jeansy na lavičce.Zadek si pak zakryje mikinou u pasu .Tohle bych chtěl hodně zažít s Leilou ale pořád se k tomu nemá.(chybí ji odvaha :o)









2.video je značně  syčivé,opilá češka,se nechá laskat kamarádkou na prsou a přitom se plným proudem počůrá na stole.Takový zvuk slyším u Leily,když je v ,,ráži,, a prochcává si kalhotky do mého klína <3.









3. video,ukazuje krásu bedwettingu.Dívka leží nad ránem na posteli,nehodlá vstávat a tak ranním čůráním smáčí postel,a pustí to skrátka pod sebe.Velmi roztomilé a sen každého muže se zálibou zlatého deště,takovou dívku mít a spát vedle ní.(S leilou jsem to zažíl,a snad né naposled.Vzrušující ráno.




4. video,pro příznivce POV pohledu,holčina si čůrá do kalhotek a kalhot a potom ukáže ze svého pohledu,pramen tryskající do jezera v kalhotách.WOWOW












5.video,je neprosto fenomenální,dívka amatérka,sedí v buse,a už to nemůže vydržet,dlouhé minuty si pročůrává rifle a máči sedačku a podlahu pod ní.Je vidět krásná jezírka v klíně,které se udělají,kdykoliv to pustí,pak se ukáže venku,jak to s kalhoty vypadá a na konci videa se před zrcadlem doma,doslova dochčije do ryflí.Úžasné.Ale rozhodně neschvalujeme,takové věci,kdy škodíte svou zálibou jiným;)

VIDEO JE OPRAVDU VELKÉ,TAKŽE VLOŽÍM JEN ODKAZ 

VIDEO ZDE


Žádné komentáře:

Okomentovat